Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

» T O I M I T U S E H D O T

YLEISTÄ Yritys on 4H-yritys, mutta noudatamme normaaleja verkkokauppaa koskevia lakeja ja säädöksiä. Saat esimerkiksi kuitin ostoksistasi. 4H-yrityksen voi perustaa 13-28-vuotias 4H-liiton jäsen. Lue lisää 4H-yrittämisestä täältä»

TOIMITUS Toimitamme yli 140 euron tilaukset asiakkaillemme ilmaiseksi. Muista tilauksista perimme postimaksua 6 €/lähetys. Jos esimerkiksi yli 140 euron mekon ostaja ostaa myös tiaran, toimitetaan tiara ilmaiseksi mekon mukana samassa lähetyksessä. Jos esimerkiksi tilaat tiaran ja hanskat, toimitetaan ne sinulle samassa paketissa, mutta maksat vain 6€ postimaksuja. Tilaamalla enemmän siis säästät. Lähetyksen pitäisi saapua lähimmälle R-kioskillesi viimeistään viikon kuluttua maksun näkymisestä tilillämme. Ilmoitamme sinulle, kun maksu näkyy ja koska tilaus lähetetään yritykseltä. Huomaathan, että pienemmät paketit toimitetaan R-kioskille, suuremmat (käytännössä mekko+vannehame) Postiin.

MAKSAMINEN Postitettavat tuotteet maksetaan yrityksen tilille ennen lähetystä. Maksun näkyessä tilillä tilatut tuotteet pakataan ja lähetetään mahdollisimman pian matkaan. Lähetyksen mukana tulee kuitti tilaamistasi tuotteista yhteenvetona. Mekon pitäisikin saapua sinulle viimeistään viikon kuluttua tilauksesta. Huomathan, ettemme vastaa paketin myöhästymisestä mikäli syy on kuljetuspalvelun.

PALAUTUS Yrityksemme kautta tilaaminen on turvallista, sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksen postimaksu on 6€. Mikäli valitset sopimattoman mekon tilalle uuden, on palautus täysin maksutonta. Maksuttoman mekon vaihdon voi suorittaa vain kerran. Useammista vaihdoista perimme postimaksun 6€.

Huomaathan myös, että sinun tulee maksaa postitus meille. Kun olemme noutaneet paketin ja tarkastaneet sen sisällön, hyvitämme sinulle mekon hinnan sekä postitukselle jäävän kulun (ensimmäisessä vaihtotapauksessa hyvitämme koko hinnan), joka jää jäljelle erotuksesta (oikea postimaksu-sinun postikulusi eli 8,90/6,90€ - 6€). Emme kuitenkaan hyvitä yli 9 euron postimaksuja, joten olethan tarkkaavainen pakatessasi tuotteet palautusta varten. Emme myöskään ole vastuussa mikäli kuljetuspalvelu turmelee paketin sisällön jotenkin. Tällöin korvauksia vaurioituneesta paketista tulee hakea kuljetuspalvelusta. Muistattehan kuitenkin ilmoittaa meille mikäli kuljetuspalvelu on tehnyt virheen. Muistakaa valokuvata virhe sekä Mariellea että kuljetuspalvelua varten.

Huomaathan, että mekko on palautuskelpoinen vain pelkän sovituksen jälkeen. Mikäli mekkoa on käytetty esimerkiksi tansseissa ja häissä, palautusoikeus puretaan. Tällainen tilanne on esimerkiksi yrityksesi palauttaa tuotteet juhlan jälkeen. Palautusoikeus peruuntuu mikäli olet poistanut hintalapun.

VAIHTO Voit myös vaihtaa tuotteesi toiseen. Ensimmäinen vaihto toiseen on maksuton, seuraavista vaihdoista perimme 6 euroa. Huomaathan, että kuten palautustapauksissa, sinun tulee maksaa postimaksu ensin. Hyvitämme sinulle tämän jälkeen postimaksun. Hyvitys tapahtuu, kun mekko on vastaanotettu Postista tai R-kioskilta ja tuotteet on tarkistettu. Hyvityksen määrä on 8,90/6,90€ - 6€. Ensimmäisessä vaihdossa hyvitämme koko postimaksun sinulle ja maksuttoman vaihdon voi suorittaa vain kerran. 

Emme kuitenkaan hyvitä yli 9 euron suuruisia postimaksuja ilman erillistä sopimusta, joten olethan tarkkaavainen pakatessasi tuotteet palautusta varten. Ennen kuin lähetämme toisen mekon, tulee kuitenkin maksaa mekosta sen hinta. Edellisen mekon voi kuitenkin lähettää heti, kun on ottanut yritykseen yhteyden vaihtoaikeita koskien.

Esimerkki. Asiakas ostaa 140 euroa maksavan mekon ja haluaa vaihtaa sen 165 euroa maksavaan mekkoon, tulee asiakkaan tällöin maksaa 25 euroa lisää yrityksen tilille ennen kuin uusi mekko voidaan lähettää.

PERUUTTAMINEN Jos jätät noutamatta lähetyksen sieltä minne se on saapunut, lähetys voidaan lähettää uudelleen täysiä postimaksuja (9€)  vastaan. Jos et tahdo lähetystäsi lainkaan, palautamme vain 80 prosenttia mekon hinnasta. Pidämme 20 prosenttia kulujen kattamiseksi.

Jos lähetys ei ole vielä lähtenyt matkaan, peruutus tehdään kirjallisesti ja siinä tulee ilmaista selkeästi, että tahdot peruuttaa tilauksesi. Tällöin ajoissa tehty peruutus ei tuo sinulle ylimääräisiä kuluja.

 

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, ota yhteys sähköpostimme yhteys.marielle@gmail.com kautta tai lähetä palautetta lomakkeella Asiakaspalaute. Myös postilaatikon kautta voi ottaa yhteyttä yksityisviestein.

 

 

 

 

 

 

Yrityksestä | Yhteistyö | Toimitusehdot