Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

» Y R I T Y K S E S T Ä

Yritys on 4H-yritys. Yritys on perustettu 21.4.2017. Yrityksen takana on 17-vuotias opiskelijatyttö, joka perusti 4H-yrityksen kartuttaakseen kokemustaan yrittämisestä sekä tienatakseen tulevaisuuttaan varten. Yrityksen tuotoilla rahoitetaan esimerkiksi tarpeellisia hankintoja.

Idea yritykseen lähti kiinnostuksesta mekkoja kohtaan. Yrittäjä itse on aina rakastanut kauniita ja persoonallisia mekkoja. Perustamisajatuksen pohjalla on myös tavoite tarjota edullisia, mutta kauniita vaihtoehtoja vanhoille ja morsiamille. Kaikilla ei ole varaa maksaa mekostaan maltaita. Lisäksi halutaan kierrättää mekkoja, joita joku toinen haluaisi vielä käyttää.

Tavoitteenamme onkin luoda yritys, josta löydät huokeaankin budjettiin sopivia varusteita tärkeälle päivällesi. Mekot ovat lähes kaikki käytettyjä. Joukossa on yksityisiltä henkilöiltä ostettuja mekkoja, jotka ovatkin jääneet lopulta käyttämättä syystä tai toisesta. Marielle haluaa antaa uuden elämän jokaiselle mekolle, joka sen ansaitsee.

Emme edes lähde kilpailemaan suurten yritysten kanssa, koska se ei ole meidän tavoitteemme. Tavoitteemme on tarjota käyttäjänsä näköisiä vaihtoehtoja ja edullisempia hintoja. Haluamme antaa mahdollisuuden tehdä löytöjä. Siksi Mariellessa ei ole juuri koskaan tarjolla kahta täysin samanlaista mekkoa.

Tukemalla tätä yritystä, tuet nuoren yrittäjyyttä.

 

 

 

 

 

 

Yrityksestä | Yhteistyö | Toimitusehdot

 

 

 

©2018 Yrityksestä | Marielle - suntuubi.com