Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

» E T U S I V U

Marielle on vuonna 2017 perustettu 4H-yritys. Myymme käytettyjä vanhojen mekkoja, häämekkoja, tiaroja ja vannehameita sekä muita tarpeellisia tarvikkeita onnistuneisiin juhliin. Myyntivalttimme on edullisuus, ekologisuus ja asiakastyytyväisyys sekä pyrkimys persoonallisuuteen.

Valikoimissamme on runsaasti eri värejä ja kokoja sekä valikoimaa päivitetään asiakkaiden toiveiden mukaan. Löydä mekko tärkeälle päivällesi! Lähetä meille asiakaspalautetta, jotta voimme kehittää yritystämme paremmaksi.

Liity yrityksemme seuraajaksi Facebookissa ja Instassa, ja pysy ajantasalla kilpailuistamme sekä vierailuistamme erilaisissa tapahtumissa!

Ostamalla mekon Mariellesta vähennät ikävää sattumaa samanlaiseen mekkoon. Sovitus on myös mahdollista mikäli haluat käydä paikan päällä tutustumassa mekkoihin tai olet epävarma sopivasta koosta. Ota yhteyttä, autamme sinua mielellämme.

Ostamme myös vannehameita, tiaroja sekä muita oheistarvikkeita, mekkoja välitämme. Kysy lisää viestein, asiakaspalvelu on auki vuorokauden ympäri.

.

 

 

 

 

 

 

 

Yrityksestä | Yhteistyö | Toimitusehdot